XtraPro ger

   Dig Frihet

XtraPro

        anlita ett Extra Proffs

Tryggt

   Prisvärda

      Tillförlitliga

         Försäkrade

            100% Nöjdhetsgaranti   

fr. 175 kr/tim * 

  Boka 2 betala för 1

 

•  Prova på vår kvalitets städ, inga kontrakt, inga bekymmer, bara mer tid att njuta av ditt rena hem

 

Läs Mera

 

  Fem skäl att anlita XtraPro

 

•  Tryggt, tillförlitliga, prisvärda, försäkrade och 100% nöjdhetsgaranti

 

Läs Mera

 

   Fem skäl att anlita XtraPro

  • Tryggt

 

Ditt hem är i goda händer som vi behandlar med respekt och integritet. Vi erbjuder tjänster med hög kvalitet som ger dig frihet att njuta av Din dyrbara tid samtidigt som du kan känna dig trygg utan att behöva oroa dig. Nycklar till ditt hem förvaras inlåsta och kodade för ökad säkerhet samtidigt som vi är försäkrade som täcker eventuella skador om olyckan skulle vara framme. Vi har naturligtvis tystnadsplikt för Din trygghet.

 

  • Tillförlitliga

 

När vi har kommit överens och fått uppdraget att utföra regelbunden städning kommer detta att vanligtvis ske måndag till fredag mellan 8.00 till 17.00 och dag och tid bestäms i förväg så ni vet när vi kommer. Vi försöker att använda samma personal för varje uppdrag men vi ställer aldrig in ett städtillfälle på grund av sjukdom eller semester utan skickar en ersättare som du naturligtvis blir underrättad om och godkänner.

 

  • 100% Nöjdhetsgaranti

 

Vi erbjuder en städtjänst som är baserat på en 19 stegs handlingsplan som kombinerar friska miljövänliga rengöringsmedel och uppmärksamhet på detaljer. Resultatet blir en grundlig samt hälsosam rengöring av ditt hem vid varje städtillfälle. Vi tror även på en öppen dialog med Dig och är flexibla för att tillmötesgå Dina önskemål och behov. Vid eventuella brister åtgärdas detta inom 24 timmar gratis för att tillmötesgå dina förväntningar.

 

  • Prisvärda

 

50% skattereduktion ger Dig som kund en större möjlighet att anlita XtraPro, ett professionellt och tillförlitligt företag med vita tjänster, samtidigt som vi erbjuder konkurrenskraftiga priser. Vi använder oss av effektiva städredskap och ett 19 stegs handlingsplan som resulterar i god kvalitet och effektivitet, vilket betyder i sin tur att Du betalar mindre.

 

  • Försäkrade

 

XtraPro har försäkring som täcker eventuella skador om olyckan skulle vara framme. Vi har respekt för ditt hem och använder oss av vår långa erfarenhet för att i högsta grad undvika skador. Skulle olyckan vara framme försöker vi i första hand reparera skadan eller så har vi försäkring som täcker. Du skall känna Dig helt trygg, inga bekymmer, bara njuta av ditt rena hem. 

  19 stegs Miljövänlig Handlingsplan

 

Läs Mera

 

Copyright ® 2010 XtraPro  

Hemstädning

Prova på!

Boka 2 betala för 1

Ring 0706 - 25 00 05